Flotte danske resultater fra Intershoot Haag

on February 5 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Flotte danske resultater fra Intershoot Haag

Hele 18 danske riffel- og pistolskytter deltog i denne uge ved Intershoot i Haag. Over tre dage blev det til ikke mindre end 16 finalepladser og syv medaljer.

På pistol var der dansk deltagelse af juniorlandsholdet og mesterskabsgruppen samt Frederik Larsen fra elitegruppen. Frederik Larsen lagde stærkt ud med en guldmedalje på førstedagen. Den præstation kunne han gentage på konkurrencen sidste dag, hvor han også endte øverst på skamlen.

Også hos pistoljuniorerne var der et par finalepladser at hente. Torsdag var det Astrid Jensen og Christina Van Elzelingen, der sluttede på en henholdsvis 6. og 7. plads. Astrid Jensen havde skudt sig i finalen med 359, der var ny personlig rekord. Hun fortsatte de gode takter fredag, hvor det blev til endnu en finale.

For riffelskytterne var det Mikkel Damholt og Nicklas Kildehøj, der viste vejen med hver tre ud af tre mulige finaler. De to juniorer var også dominerende, da medaljerne skulle uddeles – Mikkel Damholt med en sølv og en guld, mens Nicklas kunne tage en bronze-, en sølv- og en guldmedalje med hjem.

Også damejuniorerne Lærke Fabricius, Signe Steffensen, og Stephanie Grundsøe viste gode takter med flere finalepladser.

Se alle resultater fra Intershoot Haag her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »