Flotte danske resultater ved RIAC i Luxembourg

on December 18 | in Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER | by | with Comments Off on Flotte danske resultater ved RIAC i Luxembourg

Flere danskere deltog ved stævnet RIAC i Luxembourg i weekenden, hvor særligt damerne blev udfordret. Der blev nemlig skudt efter de kommende ISSF-regler, og derfor skød også damerne 60 og ikke de sædvanlige 40 skud. Det stod dog ikke vejen for flotte resultater på både pistol- og riffelsiden.

Pistolgruppen var rejst til Luxembourg med to herreskytter, en dameskytte og tre damejuniorer. Der blev leveret flotte resultater af hele gruppen, men hos juniorerne imponerede især Michelle Wehage med hele tre finalepladser. På førstedagen skød hun sig i finalen med hele 569 point, og sammen med Simone Larsen og Astrid Jensen tog hun andenpladsen i holdkonkurrencen. Individuelt blev det til en bronzemedalje for Michelle Wehage på dag to.

Også hos herrerne kom der en finaleplads i hus, da Jonas Hansen på dag to krydsede den magiske grænse til de 580 og skød imponerende 581. I finalen måtte han dog tage til takke med 8. pladsen.

Der var også dansk deltagelse på riffel, hvor juniorskytten Stephanie Grundsøe deltog med sit norske gymnasium NTG Kongsvinger. Som Michelle skød Stephanie sig alle tre dage i finalen med henholdsvis 622,6, 624,2 og 621,4. Stephanie Grundsøe fortsatte den flotte skydning i finalerne og kunne tage hjem med en fin medaljehøst, der bestod af to sølvmedaljer og en bronzemedalje.

Se alle resultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »