Flotte resultater på 10 meter ved World Cup i Fort Benning

on May 9 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Flotte resultater på 10 meter ved World Cup i Fort Benning

 

Der var imponerende skydning fra de danske skytter ved dagens konkurrencer i USA.

For anden gang på tre uger stod Stine Nielsen i en World Cup-finale – efter 629,2 i indledende. Denne gang blev det dog med en finaleplacering i den øverste halvdel, da danskeren sluttede som nr. 4 efter en spændende finale, hvor kineserne var suveræne og snuppede alle tre podiepladser.

Stine Nielsen sagde efter finalen:

– Nr. 4 er aldrig en sjov placering, men jeg synes, jeg kæmpede rigtig godt med mig selv og en smule nervøsitet. Jeg tager lidt små guldkorn med hjem til Danmark og den videre træning. Og så er der bare at sig kæmpe respekt til de kinesiske skytter, de kan sgu noget.

For anden gang i denne World Cup-sæson måtte Rikke Mæng tage til takke med den utaknemmelige 9. plads. Med 626,8 skød hun samme pointantal som japanske Ayano Shimizu, der tog den sidste finaleplads. Det ærgrede naturligvis også danskeren:

– Puha, det var endnu engang lige ved og næsten. En rigtig god skydning som desværre bare ikke rakte til en finale i dag. Men jeg er glad og stolt over min indsats. Og et stort tillykke med 4. pladsen til Stine, som endnu en gang viser, at hun er den bedst i Europa lige nu, sagde en glad Rikke Mæng.

World Cup-debutanten Zhu Yingjie fra Kina smadrede fuldstændigt verdensrekorden i indledende, da hun skød 633,4 – kun 0,1 point færre end herrernes verdensrekord, der blev sat i 2013. Hun måtte dog nøjes med sølv, da landsmanden Wu Mingyang var bedst af alle i finalen. Zhao Ruozhu snuppede bronzen.

Også Frederik Larsen leverede en fornem præstation på pistol. Her sluttede han som nr. 14 med 577. Han startede ellers solidt ud og lå med blandt de otte bedste efter de første tre serier – en placering der desværre ikke holdt hjem. Fort Benning er den 22-årige Frederik Larsens kun tredje World Cup.

Også på herrernes pistol var kineserne suveræne, da Wu Jiayu og Wang Meng Yi tog henholdsvis gulv og sølv. Bronzen gik til spanske Pablo Carrera.

Find alle resultater fra World Cuppen i Fort Benning her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »