Flotte resultater ved IWK München

on January 27 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Flotte resultater ved IWK München

De første to dage har budt på flere flotte danske præstationer i det tyske.

Torsdag var Steffen Olsen i topform, da han skød sig i finalen med ny dansk rekord på 628,4 point. Finalen blev en tæt affære, hvor Steffen Olsen sluttede på den utaknemmelige fjerdeplads. Han var dog i godt humør:
– Det var super fint at være med i finalen. Det er altid sjovt. Jeg er egentligt godt tilfreds med, at det gik som det gik, og jeg er glad for, at jeg nåede så langt.

Fredag var det så Stine Nielsen, der bookede sig en plads i finale med 417,4 i indledende. I finalen havde hun det svært og blev hurtigt elimineret. Hun var dog optimistisk efter syvendepladsen:
– Jeg havde en dejlig følelse i kroppen i indledende, og så var det rigtig dejligt med endnu en finale, hvor jeg kan lære noget, men puha for en finale det blev, og ikke lige det jeg havde drømt om. Det var svært, og den ville bare ikke stå stille men kørte rundt. Men jeg gav ikke op og forsøgte at bevare roen, selvom jeg var i problemer. Nu må jeg bare op på hesten igen.

Hos juniorne er Nicklas Kildehøj eneste dansker. Han har imponeret med stærke resultater både torsdag og fredag med henholdsvis en 21. plads med 620,7 og en 15. plads med 621,6.

Fredag blev Line Petermann nr. 23 med 415,0, Rikke Mæng sluttede som nr. 71 med 412,2 og i herrernes pistolkonkurrence blev Frederik Larsen nr. 46 med 570.

Se alle resultater fra IWK München her. Konkurrencerne fortsætter lørdag, hvor Steffen, Stine, Rikke, Line og Frederik igen er i aktion

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »