Foreløbigt fem skytter udtaget til EM

on January 16 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Foreløbigt fem skytter udtaget til EM

Når EM på 10m løber af stablen fra d. 6.-12. marts i Maribor i Slovenien, bliver det med minimum fem danske skytter til start.

Efter de fire udtagelsesskydninger ved Gundsølille Open i weekenden og LF-Open i november er Stine Nielsen, Rikke Mæng, Line Petermann, Nicklas Højfeldt Kildehøj og Mikkel Damholt Hansen udtaget til EM. Skytterne er udtaget på følgende grundlag:

Stine Nielsen, riffel dame: Udtaget som vinder af de fire udtagelser (punkt 3a i udtagelsesreglerne).

Rikke Mæng, riffel dame: Udtaget da hun tre gange har skudt over top 8-resultat på udtagelse og ved en international konkurrence (Swedish Cup og Gundsølille Open), hvilket motiverer en realistisk chance for top 15 ved EM (punkt 3c i udtagelsesreglerne).

Line Petermann, riffel dame: Udtaget da hun fire gange har skudt over top 15-resultat på udtagelse og ved en international konkurrence (LF-Open og Gundsølille Open). Udtagelsen er på grænsen til en realistisk chance for top 15 (punkt 3c i udtagelsesreglerne) men udtagelsen motiveres med, at damerne har en god chance i hold (punkt 3d i udtagelsesreglerne).

Nicklas Højfeldt Kildehøj, riffel herrejunior: Udtaget da han to gange har skudt over top 8-niveau på udtagelsesskydninger (punkt 3b i udtagelsesreglerne).

Mikkel Damholt Hansen, riffel herrejunior: Udtaget da han har skudt et top 8-resultat og et top 15-resultat på udtagelse samt to top 8-resultater ved Gundsølille Open og LF-Open, hvilket motiverer en realistisk chance for top 15 ved EM (punkt 3c i udtagelsesreglerne).

Derudover har følgende skytter fået tilbud om at vise flere top 8/top 15-resultater ved Meyton Cup og IWK München i slutningen af januar, da vi har brug for at se flere resultater fra dem for at motivere en realistisk chance for top 15 ved EM (punkt 3c i udtagelsesreglerne):

Frederik Larsen, pistol herre: Har et top 8-resultat på en international konkurrence (LF-open) samt tre resultater lige under top 15-niveau på udtagelse.

Steffen Olsen, riffel herre: Har et top 8-resultat og et top 15-resultat på udtagelse.

På pistol dame, pistol damejunior og riffel damejunior er ingen udtaget. På damejuniorsiden er der flere meget unge atleter, som vi forventer meget af i fremtiden. Josefine Laursen har blandt andet en gang skudt lige på top 8-niveau ved et udtagelsesstævne. Hun har også skudt højt ved ranglistekonkurrencer men har stadig brug for at hæve niveauet på udtagelseskonkurrencer og internationale konkurrencer.

Se udtagelsesreglerne her.

Se alle udtagelsesresultaterne her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »