Formand i 25 år: Det sjoveste er at se de unge få succes

on October 21 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, Skyttebladet | by | with Comments Off on Formand i 25 år: Det sjoveste er at se de unge få succes

Som alle andre steder i breddeidrætten er Dansk Skytte Union afhængige af de hundredvis af frivillige, der hver dag hjælper til ude i klubberne. Dem skal der sendes en kæmpe tak til. En af dem er Bent Kruse, der har været formand i Ballerup Skytteforening i 25 år.

Den 58-årige jyde blev ved et tilfælde hvervet ind som frivillig i Ballerup Skytteforening tilbage i starten af oktober 1984. Da han havde prøvet at skyde et par gange og var netop flyttet til egnen og arbejdede for Københavns Handelsbank. De havde en skytteforening, der var tilknyttet Ballerup.

– Formanden Ole Hansen ringer så til mig og spørger, om skydning ikke var noget, jeg gik til eller kunne tænke mig at gå til. Og jeg gik ikke i hvert fald ikke til det, men jeg havde da prøvet det. Jeg startede så med en anden jyde, som gik til skydning. Så udviklede det sig derfra, og kort efter blev jeg spurgt, om jeg ville træne nogle af børnene, fortæller Bent Kruse.

Han har derfor for nyligt rundet 34 år i Ballerup Skytteforening, mens han altså også har rundet et kvart århundrede som formand for hele skytteforeningen. For Bent er glæden allerstørst, når der er succes hos nogle af de yngre i klubben.

– Når de unge mennesker får succes og opnår nogle resultater, det er klart det sjoveste. En af de første, vi havde, var Rasmus Lund, der som juniorskytte kom med til et World Cup-stævne. Det er meget sjovt at være med til at se, at de unge mennesker kan drive det til et eller andet, siger Bent Kruse…

Læs resten af interviewet med Bent Kruse i seneste nummer af Skyttebladet.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »