Første træningssamling for pistol-bruttogruppen

on January 15 | in AKTUELT, Nyheder, PISTOLNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Første træningssamling for pistol-bruttogruppen

Christina Borgen er tilbage som træner for bruttogruppen i pistol, der i weekenden havde sin første træningssamling.

Gruppen var samlet i Særslev, og Christina Borgen var begejstret for igen at arbejde med juniorskytterne i Dansk Skytte Union:

– Det er fedt, og jeg er glad for at være tilbage. Det er et nyt og spændende projekt, vi skal have startet op, fortæller Christina Borgen, der også løftede sløret for planerne for sæsonen:

– Der er EM og VM, og så er der nordisk for juniorerne, men hovedformålet med denne sæson er træning og udvikling af skytterne.

Udviklingsarbejdet startede allerede til samlingen i weekenden, hvor der var skydestillingen, der var i centrum:

– Det er tricky med denne samling, da det er stævnesæson, så vi kan ikke ændre ret meget, men vi har fokus på, at vi får bygget dem op i en ordentlig skydestilling. Det er også unge skytter mange af dem, så det er vigtigt, at de har en god skydestilling, så de holder mange år endnu. Og så krydrer vi træningen søndag med en masse presskydning og finaletræning, så de er klar til de kommende stævner, fortæller Christina Borgen om weekendens samling, der dog ikke kun stod på træning:

– Vi laver altid lidt socialt ved siden af skydningen, så de er godt fungerende som et team, fordi så fungerer de også bedre individuelt på banen. Så det prioriterer vi højt.

En af de nye skytter i gruppen er Emil Strandgaard, og han synes, det var fedt endelig at have træning med bruttogruppen:

– Det har været super fedt. Man lærer de andre at kende, og man får skudt en masse. Den her weekend er det lidt med at komme ind i det, men det er super fedt, at man har noget, man kan arbejde med, og noget man kan arbejde hen imod, fortæller den 17-årige skytte.

Og Emil Strandgaard, der har skudt i seks år men kun en enkelt sæson med enhåndsfatning, ved allerede hvad han sigter mod:

– Målet er at forbedre min skydning, så jeg kan blive endnu bedre og komme op og skyde nogle bedre resultater og deltage i store stævner både nationalt og internationalt.

Næste gang gruppen samles til træning er i starten af februar.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »