Frederik Larsen gør det igen

on January 24 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Frederik Larsen gør det igen

Tirsdag blev det igen til bronze til Frederik Larsen ved Meyton Cup. Han fortsætter dermed de gode januartakter.

Igen i dag blev det til 573 i indledende, men dagens pistolfinale var derimod noget mere spændende. Efter en stærk start lå Frederik Larsen længe til sølv, men et par 8’ere sendte ham ned på tredjepladsen. Han var dog godt tilfreds efterfølgende:
– Igen var det en skydning med problemer i starten, men undervejs får jeg godt styr på det og skød en finale, som endte meget godt.

Guldet blev igen i dag vundet suverænt af den olympiske mester Christian Reitz fra Tyskland, mens amerikanere James Hall tog andenpladsen.

Hos riffelskytterne kunne Stine Nielsen ikke følge op på mandagens finaleplads. Hun kæmpede undervejs men sluttede på en 12. plads med 415,1:
– Jeg får en god start, hvor jeg arbejder rigtig godt. I starten af 3. serie falder mit stabile korthus, som jeg har bygget op igennem skydningen, helt sammen, og jeg har svært ved at vende tilbage til den Stine, der tror på sig selv. Så bliver jeg usikker og tør ikke trykke på aftrækkeren, selvom den står stille. I sidste serie får jeg dog kæmpet mig rigtig godt tilbage og får noget selvtillid ind i hovedet igen.

Tirsdagen bød heller ikke på finalepladser for Rikke Mæng og Nicklas Kildehøj. Der var dog stadig optimisme at spore hos Rikke Mæng, der sluttede på en 17. plads med 414,1:
– Jeg havde en rigtig god følelse gennem hele min skydning. Igen var der lidt problemer med at få dybe 10’ere nok, men med så få 9’ere kan jeg kun være tilfreds. Nu ser jeg frem til IWK München i weekenden.

Se alle resultater fra Meyton Cup her.

Fra torsdag gælder det IWK München.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »