Frederik Larsen udtaget til EM

on February 1 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, PISTOLNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Frederik Larsen udtaget til EM

Danmark får en ekstra pistolskytte at følge ved denne måneds EM. Frederik Larsen er udtaget til herrernes pistol 10 meter.

For et par uger siden blev der sat navn på de ni skytter, der skulle repræsentere Danmark ved EM i Györ i slutningen af februar. Nu er også Frederik Larsen udtaget, og dermed sendes hele ti danske skytter afsted til mesterskabet i Ungarn.

Pistolskytten fra Aarhus havde ved de fire udtagelsesskydninger i december og januar skudt lige under udtagelseskravet, og Frederik Larsen var dermed ikke udtaget i første omgang. Han fik dog chancen for at skyde sig til en EM-billet ved H&N Cup i München i forrige weekend, og der leverede han et resultat, der kunne kvalificere ham til mesterskabet:

– Frederik Larsen skød 577 ved H&N Cup, og med hans resultat på 581 fra World Cuppen i München i 2017 er han udtaget på baggrund af udtagelesregel 3c, fortæller sportschef Linda Andersson.

En mere fokuseret træning har også været udslagsgivende i udtagelsen:

– Frederik har foretaget nogle meget markante ændringer i sin træning, hvor han har arbejdet utrolig hårdt. Derfor er hans kurve nu også opadgående, og han leverer top 15-resultater, der gør, at vi kan udtage ham til EM. Det er rigtig glædeligt, at vi får en pistolskytte mere i EM-truppen, slutter Linda Andersson.

Læs mere om de øvrige udtagelser her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »