Giv dit input til Det Gode Stævne

on January 31 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER, Strategispor | by | with Comments Off on Giv dit input til Det Gode Stævne

Spørgeskema skal indsamle skytternes holdning til vores stævner for at gøre dem endnu bedre i fremtiden. Giv dit svar og vær med i konkurrencen om høreværn fra Peltor.
Resultatlisterne skal være længere og stævnerne bedre. Det er målsætningen med projektet Det Gode Stævne, der skal skabe et værktøj til stævnearrangørerne til at lave endnu bedre stævner og forhåbentlig tiltrække flere deltagere.

Besvar spørgeskema og vind høreværn
For at give dig som skytte mulighed for at komme til orde inviteres alle til at besvare dette spørgeskema. Vi vil både gerne høre fra aktive konkurrenceskytter og fra dig, der (endnu) ikke deltager i Dansk Skytte Unions stævner.
Blandt alle besvarelser trækkes lod om 15×2 høreværn fra Peltor. 1 stk. til dig og 1 til din forening.

Stævnearrangører bedes besvare dette spørgeskema.
Spørgeskemaerne er åbne indtil midten af marts. På forhånd tak for din besvarelse!

Drejebog på vej for Det Gode Stævne
Værktøjet Det Gode Stævne forventes klar senere på året og skal være en håndsrækning til de mange ildsjæle, der weekend efter weekend lægger en stor indsats i at tilbyde spændende konkurrencemuligheder. Visionen for drejebogen til det gode stævne er dels at hjælpe nye stævnearrangører, men målet er også at inspirere nuværende stævner ved at samle gode erfaringer på tværs af de mange skydediscipliner – der er derfor brug for alle input.

Arbejdet med Det Gode Stævne er en del af Dansk Skytte Unions strategiaftale med DIF, Spor 3 om flere aktive foreninger. Nickolai Kristensen, ranglistefører for riffelsektionen, er tilknyttet som tovholder i samspil med udviklingsudvalget og kontoret. Vil du bidrage til flere gode stævner og har inputs udover din besvarelse af spørgeskemaet, kan Nickolai kontaktes pr mail.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »