Gode råd til en sundere kost

on January 20 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, PISTOLNYHEDER, RIFFELNYHEDER | by | with Comments Off on Gode råd til en sundere kost

I forlængelse af vores tema om fysisk træning får du her et par råd til, hvordan du spiser sundere. Et godt sted at starte er de officielle kostråd – dem finder du her.  Generelt lyder anbefalingen: Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv.

For mange kan en travl hverdag dog gøre det vanskeligt at finde overskud til ikke kun den fysiske træning men også til at spise rigtigt. Her anbefaler Team Danmark, at man bruger et madplanlægningsskema. Det giver struktur i hverdagen og sparer dig for tid, så du undgår at træffe uheldige madvalg på grund af tidsstress. Her lyder rådene blandt andet: Lav en indkøbsliste og lav flere portioner ad gangen. Så tager du både højde for din økonomi, og du sparer tid ved at have mad klar til flere dage. Læs mere og find et skema til madplanlægning her.

Derudover kan det være fornuftigt at kende sit energibehov. Det er med til at sikre, at du har energi til den fysiske træning. På Team Danmarks hjemmeside kan du finde en energiberegner, der giver dig svar på, hvor meget energi din krop har brug for.

Mangler du inspiration til fysisk træning? Læs denne artikel med gode styrkeøvelser for skytter eller denne artikel med inspiration til et opvarmningsprogram.

På billedet ses bogen “Opskriften på sejr” af Lone Viggers, der er lavet i samarbejde med Team Danmark og Danmark Idrætsforbund.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »