Guld-Grimmel gør det igen

on May 23 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Guld-Grimmel gør det igen

Torben Grimmel har for alvor fundet OL-formen og vinder for anden gang i denne sæson en World Cup-guldmedalje i Riffel 50m 60 skud liggende.

I både eliminationen og kvalifikationen var han bedst af alle, og det blev fulgt op i finalen, hvor han skød 210,6 point og vandt foran Tysklands Heri Junghaenel, der tog sølvmedaljen med 209,6 point:
– Det er dejligt, når formen er og bliver i top. I dag passede det hele bare igen, og jeg fik fulgt gårsdagens gode resultat til dørs. På trods af lidt vanskeligheder helt i begyndelsen af skydningen endte jeg med et rigtig fint resultat, sagde Torben Grimmel efter finalen.

I marts vandt han guld ved World Cup i Bangkok, og den rutinerede skytte har dermed to ud af tre mulige World Cup-sejre i 2016:
– I finalen kan alt jo ske, men i bund og grund var det ligesom i hovedskydningen med en lidt svag start, og så kom jeg ellers godt efter det. Det er min anden World Cup-sejr i år, og det føles bestemt ikke så tosset, slutter han.

Bronzemedaljen gik til amerikanske Matthew Emmons, der i finalen skød 187,2 point.

 

ISSF World Cup Rifle/Pistol 2016 - Munich, GER - Finals 50m Rifle Prone Men

 

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »