Torben Grimmel

GULD-GRIMMEL

on March 5 | in DSkyU, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on GULD-GRIMMEL

Efter en nervepirrende finale viste de to sidste skud 10,3 og 10,7 point. Det gav i alt 209,1 point til Torben Grimmel og en World Cup-guldmedalje i riffel 50m 60 skud liggende. Grimmel vandt over Australiens Olympiske bronzevinder fra 2008 og regerende verdensmester Warren Potent.

Grimmel er tilbage på toppen af medaljeskamlen efter 8 år
– Det føles dejligt at være tilbage efter 8 år, sagde Grimmel efter finalen, iført guldmedalje. – Jeg har haft et arbejdsuheld og måtte gennemgå to rygoperationer, i 2010 og igen i 2013. Dengang troede jeg, at det var det. Men heldigvis har jeg kunnet genoptræne og komme mig, og jeg havde en god sæson sidste år hvor jeg sikrede en Olympisk nationsplads. Der var mod alle odds.

– Jeg er både rigtig glad og stolt over dagens resultater. Det er en super følelse at vinde en World Cup-guldmedalje! Og så tilmed på banen i Bangkok, som ellers altid har voldt mig så store problemer.

5 x OL
Grimmel har allerede sikret Danmark en OL-billet i riffel 50m 60 skud liggende og er også udtaget til sommerens OL i Rio  – hans 5. OL. Tilbage i år 2000 vandt han sølv ved legene i Sydney.
– Hvordan forbereder jeg mig til Rio? Jeg forsøger at holde mig til mine rutiner så meget som muligt. Til OL er skiverne, menneskerne og resultaterne mere eller mindre de samme: det vigtigste er at håndtere presset og at toppe på det rigtige tidspunkt. Jeg har allerede prøvet det, for 16 år siden, sagde en glad Grimmel til ISSF.

Bronzemedaljen gik til den kun 19-årige Istvan Peni fra Ungarn med 187,3 point. Han sluttede foran World Cup-titelforsvarer og verdens nr. 1, Michael Mcphail fra USA.

Se alle resultater >


 

PRESSEKLIP
DR >
TV2 >
Politiken >
Fyens Stiftstidende >
TV2 Østjylland >
Lokalavisen Kaløvig >

ISSF TV interview >

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »