Jesper Hansen

Hansen i finalen

on March 20 | in DSkyU, FLUGTNYHEDER, ISSF, Nyheder, TALENT & ELITE, Team Danmark | by | with Comments Off on Hansen i finalen

Jesper Hansen ligger på førstepladsen efter kvalifikationen i skeet ved World Cup-stævnet i Nicosia, Cypern. Finalen skydes søndag 14.30 dansk tid. 

Efter runder på 24 og 25 her til formiddag lægger Jesper Hansen (KFK, Københavns Flugtskydningsklub) sig i spidsen af skeetkonkurrencen med 122 duer af 125 mulige.

Med en runde på bare 23 til at starte med lørdag på konkurrencens førstedag, virkede det til at blive en lang dag på skydebanen for den danske OL-skytte. Med en placering langt nede i rækken efter første runde, var målsætningen om finale en stor udfordring. Det fik Jesper Hansen dog lavet om på med to perfekte serier på 25 bragte han sig selv tilbage i toppen og præsterede ligeledes på verdensklasseniveau søndag med serier på 24 og 25. Dermed topper han det 91 skytter store felt med 122 træffere af 125 mulige.

På andenpladsen følger ukraineren Mikola Milchev og på tredjepladsen amerikanske Vincent Hancock, der vandt guld ved de seneste to OL.

Se alle resultater her

Finalen starter 14.30 dansk tid og forventes livestreamet via ISSF livestream

Jesper Hansen havde et forrygende 2015 med OL-kvalifikation, EM bronze, VM 4. plads og senest med gode minder fra bronze ved sæsonafslutningens World Cup i oktober på netop banen på Cypern.

KOM SÅ JESPER!

OPDATERET: Læs her hvordan det gik i finalen

Download pressemeddelelse

World Cuppen afvikles fra 17. – 25. marts i Nicosia, Cypern. Der er dansk deltagelse ved Jesper Hansen, skeet 19. – 20. marts samt Glenn Christiansen, der deltager i OL-trap 23.-24. marts. Begge danskeres præstationer dækkes her på hjemmesiden og på Dansk Skytte Unions Facebook-side bl.a. med analyser af den tidligere eliteskytte Susanne Meyerhoff. 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »