Jesper Hansen

Hansen nr. 5 i finalen

on March 20 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, ISSF, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Hansen nr. 5 i finalen

Den blev ikke lukket, Hansen måtte nøjes med en 5. plads efter tæt finale ved World Cuppen i Nicosia, Cypern

Af Susanne Meyerhoff

Med to perfekte serier på andendagen stod det hurtigt klart, at Hansens plan om at skyde en due af gangen virker.

Endnu en finale skal nu skrives på cv’et.

Finalen skulle stå imellem rutinere skytter som Hancock, Milchev, Aramburu og Hansen. To lidt mere ukendte navne var også på listen, nemlig den bare 21-årige Ben Llewellin fra England og Mehelba fra Egypten.

Finalen blev spændende, og ingen af de 6 skytter kunne gå fra semifinalen med fuldt hus. Trods en lidt usikker start fik Hansen 14 med sig, som præcist var nok til en Shoot-off med Hancock og Aramburu om bronzen. Desværre virkede Hansen ikke skarp i dagens finale og trods flere missede duer fra de to andre skytter, lykkedes det ikke Hansen at få lukket den omskydning og måtte nøjes med en 5. plads i årets første World Cup. Hansen har ellers medaljeminder fra netop banen i Nicosia, hvor det blev til en 3. plads ved World Cuppen i oktober sidste år.

Vinderen af dagens finale blev den 49-årige Mikola Milchev fra Ukraine, der dog måtte ud i S-off med den unge Ben Llewellin. Men mon ikke den unge brite er ganske godt tilfreds, eftersom det blev til sølv i hans allerførste deltagelse ved en World Cup.

En kortfattet Jesper Hansen udtaler efter finalen:

– Jeg er fornøjet med starten på året, og især de indledende pga den stærke vind. Selve finalen er der bare at sige; vi kommer stærkt tilbage senere på året!

Næste opgave som venter Jesper Hansen bliver World Cup i Rio 23.-24. april. Sæsonens store mål er OL i august.

Resultater

1. Mikola Milchev (Ukraine)
2. Ben William David Llewellin (England)
3. Juan Jose Aeamburu (Spanien)
4. Vincent Hancock (USA)
5. Jesper Hansen (Danmark)
6. Azmy Mehelba (Egypten)

Se alle resultaterne af finalen her

Se resultaterne efter kvalifikationen her – Hansen topper feltet

dskyu_2016_flugt_world_cup_cypern_hansen_livestream_marts

Finalen blev livestreamet og kan ses eller genses her

Nyhed på ISSFs hjemmeside om finalen (på engelsk)

Download pressemeddelelse

World Cuppen afvikles fra 17. – 25. marts i Nicosia, Cypern. Der er dansk deltagelse ved Jesper Hansen, skeet 19. – 20. marts samt Glenn Christiansen, der deltager i OL-trap 23.-24. marts. Begge danskeres præstationer dækkes her på hjemmesiden og på Dansk Skytte Unions Facebook-side bl.a. med analyser af den tidligere eliteskytte Susanne Meyerhoff.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »