Hansen, Petersen og Birklykke udtaget til VM

on June 6 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Hansen, Petersen og Birklykke udtaget til VM

Når ISSF VM i flugt afvikles fra den 2.-10. juli 2019 bliver det med deltagelse af skeetskytterne Jesper Hansen, Emil Petersen og Johan Birklykke.

De tre skytter er udtaget til verdensmesterskabet, der i år afholdes i Lonato i Italien, og målsætningen er klar:

– Det er et stærkt hold, som rejser til VM i Lonato. Vi har Jesper i verdenstoppen, og Emil og Johan har udviklet sig meget det seneste år. Så vores målsætning i hold er en top 8-placering, og individuelt er vi altid med for at konkurrere om finalepladser og medaljer, så det er også målsætningen til dette VM, fortæller Linda Andersson.

De danske skytter har da også gode erfaringer med at tage medaljer ved mesterskaber. Jesper Hansen er både tidligere verdensmester og forsvarende europamester, mens Emil Petersen og Johan Birklykke til sammen har vundet fem individuelle EM- og VM-medaljer som juniorer.

Herrernes skeetkonkurrence skydes den 5. og 6. juli.

Jesper Hansen og Emil Petersen får travlt i denne periode, da de blot otte dage forinden skyder European Games i Minsk i Hviderusland.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »