Hansen smadrer maskiner

on January 28 | in ATK, DIF, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Hansen smadrer maskiner

Interview med Jesper Hansen om fysisk træning
Hele januar sætter vi fokus på fysisk træning og hører her fra verdensranglistens 4. bedste skeetskytte, hvordan han bruger fysisk træning.

dskyu_2016_fysisk_traening_jesper_hansen_3 dskyu_2016_fysisk_traening_jesper_hansen_4

Hvordan ser en typisk træningsuge ud for dig her i januar? Hvor mange timers fysisk træning og skydetræning?
Jesper om januar måned: Skydning 3 dage på banen og øvrige dage ½ times tørtræning derhjemme og 3-4 dage med fysisk træning. Skydning i 3 timer og fysisk 1,5 time. Den fysiske træning består af løb i 30 minutter og smadre maskiner i en time 🙂 (styrketræning).

Hvorfor er fysisk træning vigtigt for at være en god skeetskytte?
For at holde mig i form. Jo bedre kondition du er i, jo nemmere kan du kontrollere din koncentration og din koordination. Jeg har også noteret, at flere i verdenseliten i skeet har veltrænede ben, hvilket jeg tror leder til en mere stabil teknisk udførsel. Under konkurrencer løber jeg også for at brænde energi af og tømme hovedet, så jeg sover godt om natten. 

Hvordan finder du motivation til at gå i motionsrummet fremfor til bageren eller på skydebanen?
Det er ikke altid, jeg er topmotiveret, når jeg går til træning, men motivationen kommer af, at jeg ved at for at være med i verdenseliten, er det et must at være i go form..

Tak for svarene til Jesper og fortsat god træning på skydebanen og i motionscenteret frem mod sæsonens store mål 12.-13. august i Rio.

dskyu_2016_fysisk_traening_jesper_hansen_2 dskyu_2016_fysisk_traening_jesper_hansen_1
Billeder fra Jesper Hansens træning en januardag i motionscenteret i Idrættens Hus

Hele januar sætter vi på Facebook-siden fokus på fysisk træning som del af skydetræningen. Vi har blandt andet hørt om riffelskytterne Camilla Andersen, Camilla Birch Nielsen og Rikke Mængs træning.

Lad dig inspirere. God træning!

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »