Johan Birklykke

Indløs Støttekortet og deltag i månedlige lodtrækninger

on January 27 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, Støtteforeningen | by | with Comments Off on Indløs Støttekortet og deltag i månedlige lodtrækninger

Med Støttekortet kan du for 200,00 kr. være med til at støtte og udvikle dansk skydesport. Indtægterne fra Støttekortet er bla. med til at sikre, at sektionerne får økonomisk råderum til talenter og subelite herunder juniorlandshold og mesterskabsgrupper.

Indlæs Støttekortet her.

Fra 1. januar 2017 har Støttekortet erstattet UNIONSkortet. Støttekortet er bundet sammen med Støtteforeningen, og det betyder, at alle indbetalinger fremover går til Støtteforeningen og til de tre respektive sektioner, ligesom det kendes fra Støtteforeningen.

Som med UNIONSkortet er der knyttet særlige fordele til Støttekortet i form af rabatter, konkurrencer og andre gode tilbud. Som noget nyt trækker vi hver måned desuden lod om lækre præmier. I januar er det en Kosta Boda vase og tre t-shirts fra den officielle OL-kollektion, der er på højkant.

Læs mere om Støttekortet her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »