Indvielse af nye baner i Ballerup

on January 13 | in AKTUELT, Nyheder | by | with Comments Off on Indvielse af nye baner i Ballerup

Torsdag havde Ballerup Skytteforening og Talentcenter Øst inviteret til indvielse af deres nye 10m baner i Ballerup.

Indvielsen blev afholdt i forbindelse med den officielle indvielse af et renoveringsprojekt på Tapeten i Ballerup, hvor foreningen holder til. Efter et par fine ord fra blandt andet næstformanden i Skydebaneforeningen, blev banerne officielt indviet med et par skud. Herefter kunne besøgende også få lov at prøve kræfter med 10m-distancen. Projektet er lykkedes med støtte fra Skydebaneforeningen og Ballerup Kommune.

I december forlængede Team Danmark samarbejdet med Ballerup Kommune, der er en af 22 elitekommuner. Jens Møllenberg, sportschef i Talentcenter Øst, fortæller her lidt om, hvad samarbejdet betyder for Ballerup Skytteforening og talentcentret:
– Det at Ballerup Skytteforening og Talentcenter Øst er med under Team Ballerup samarbejdet betyder, at vi har en stærk økonomi og faciliteter på højt internationalt niveau. Vi er i forvejen en klub med et højt niveau på trænings- og klubkulturen, men uden aftalen kunne vi ikke tilbyde de samme faciliteter og kapacitet samt udstyr og økonomisk råderum. Det er særligt grundet samarbejdet med Ballerup Kommune og Team Ballerup, som er en erhvervsklub under kommunen, hvor erhvervspartnere inden for kommunen er med til at sikre økonomisk støtte til satsningsidrætterne, som er udvalgt af Team Danmark og specialforbundene. Derudover giver det også en blåstempling af talentcentret fra Team Danmark og Dansk Skytte Union.

Tillykke til Ballerup med de flotte nye baner.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »