Info om DM 10 meter

on October 30 | in Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on Info om DM 10 meter

Af: Bent Kruse

Ja der bliver et DM på 10 m riffel, men det bliver i en modificeret udgave.

Vi har efter mange drøftelser med diverse instanser valgt at gennemføre dette års DM på 10 m luftriffel, men dog således, at det sker i en lidt reduceret udgave.

For det første flyttes stævnet til Viborg. Dette primært med baggrund i, at Viborg er den kommune der har det laveste smittetryk pt. af de steder hvor det er muligt at afvikle et DM. Desuden har vi her lagt vægt på, at rigtig mange af Ungdomsskytterne kommer fra Viborg og omegn.

ALLE Ungdomsklasser gennemføres. Der kan skydes fredag kl. 16 – 17.30 – 19 og evt. 20.30 samt søndag kl. 9, 15 og 16. Men vi ser gerne så mange som muligt deltager fredag. Og HUSK det er skytterne og deres hjælpere der kan komme på banen. Støtter og måtter bedes medbragt hjemmefra.

ALLE ungdomsskytter/deres ledere bedes sende en mail til 10mdmrif@gmail.com med oplysning om, hvornår de ønsker at skyde. Gerne en 1. og 2. prioritet. Så forsøger vi at lave en retfærdig fordeling.

Lørdag skyder dame og herre skytterne helt som sædvanlig. De er omfattet af reglen om ”øverste konkurrenceniveau” og dermed ikke begrænset til 10 personers forsamlingsforbuddet.

Søndag skyder dame- og herrejunior, også som sædvanlig. De skal være under 21 år, så heller ingen problemer her. For dem der både skyder U13F/U15 og U17 gælder de første 30/40 skud af juniorskydningen hertil. Dem der skyder U15/U17 med rem skal skyde fredag eller søndag under finalerne.

Åben med rem aflyses. De er omfattet af 10 personers forsamlings forbuddet. 

Dem der har tilmeldt sig til Åben med rem får tilskuddet tilbagebetalt. Nærmere herom følger.

Hvis der er andre der har tilmeldt sig og alligevel ikke ønsker at deltage, så skriv en mail til 10mdmrif@gmail.com så finder vi også ud af at få jeres indskud sendt retur.

Tilmeldingen forlænges til den 6. november og banelister udsendes den 8. november.

HUSK også, der må ikke være mere end 10 personer i opholdslokalerne, så vi foretrækker, at chauffører/forældre mv.. tager på rundtur i Viborg mens ungdomsskytterne skyder.

Lørdag, men de voksne skyder forventer vi ingen personer i opholdslokalet.

Vi håber på et godt DM på trods af Corona og ser frem til nogle gode konkurrencer.

Læs mere her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »