Information: Betting i forbindelse med DM i compak sporting

on September 7 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Nyheder | by | with Comments Off on Information: Betting i forbindelse med DM i compak sporting

Det er ikke ofte, at der er mulighed for at sætte penge på resultater inden for skydning, men ved weekendens DM i compak sporting er det hos Danske Spil nu muligt at spille på, hvem der bliver ny dansk mester i disciplinen. Da der er tale om en uvant situation for danske skytter, vil Dansk Skytte Union her kort infomere om reglerne.

Dansk Skytte Union har ikke tidligere oplevet, at betting-sider som Danske Spil udbyder spil på et DM i skydning:

– Det er jo altid dejligt, at der er interesse for vores idrætsgren, men vi vil også gerne opfordre til, at vores skytter sætter sig ind i reglerne. I elitesport er der stor fokus på bekæmpelse af matchfixing, men det er ikke nødvendigvis en problematik, som almindelige skytter har forholdt sig til, siger kommunikationsansvarlig i Dansk Skytte Union, Anne Helmine Olesen.

Ifølge kampagnen Stop Matchfixing kan matchfixing blandt andet være ”forsætlig manipulation af resultatet af en idrætskonkurrence”, men det omfatter også uetisk adfærd som ”misbrug af intern viden, fx ved at videregive oplysninger, der kan udbyttes i forbindelse med spil (betting)” og ”spil på egen konkurrence, også selvom der spilles på sejr”.

Læs mere om matchfixing og kampagnen Stop Matchfixing her.

Læs også mere om kampagnen Spil Til Stregen her.

Det er ved DM i compak sporting kun muligt at spille på vinderen. På listen er 19 navne, og ifølge Danske Spil er sidste års vinder Jonas Prip Christensen favorit til at løbe med sejren.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »