Ingen danskere i skeetfinalen efter flot førstedag

on March 12 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Ingen danskere i skeetfinalen efter flot førstedag

Selvom der var to danskere i top fem inden søndagens to sidste runder, lykkedes det ikke de danske skeetskytter at sikre en dansk finaleplads ved World Cuppen i Mexico.

Tættest på kom Jesper Hansen. Han havde skudt 24, 24, 24 og 25 i de første fire runder, men efter 22 i sidste runde og 119 samlet var han ikke sikker på en finaleplads. Han måtte i stedet ud i shoot off med syv andre skytter om en enkelt plads i finalen. Det lykkedes desværre ikke, og derfor sluttede Jesper Hansen som nr. 8.

Han var også ærgerlig over at misse finalen:

– Ja, det var jo lige ved og næsten. Jeg burde have været i den finale.

– Det var egentlig en okay konkurrence, på trods af mange udfordringer fra banens duer og maskiner. Men det går i den rigtige retning, så nu ser jeg frem til næste World Cup, fortalte Jesper Hansen.

Mikkel Petersen havde også skudt en flot førstedag, hvor han lå helt i top, side om side med Vincent Hancock. Men efter en katastrofal fjerde runde med 20, og herefter 22 i sidste runde, sluttede han på 115 og en 20. plads:

– Jeg havde en virkelig god førstedag og starter også godt ud på dag 2. Men i fjerde runde gik den famøse sorte klap ned. Jeg kunne ikke få kampgejsten op og havde svært ved at minimere mine fejl.

– Femte runde var jeg faktisk tilfreds med, havde 22 rigtig flotte skud, men luften var for længst gået af ballonen. Jeg må tage det positive med mig videre og lade de dumme tanker blive her i Mexico, sagde en skuffet Mikkel Petersen efter konkurrencen.

Også Emil Petersen var med i Mexico. Han sluttede som nr. 17 med 116 efter runder på 23, 23, 23, 25 og 22.

Det blev den dobbelt OL-guldvinder Vincent Hancock, der tog guldet efter en shoot off med australske Paul Adams. Italienske Tammaro Cassandro vandt bronze.

Se alle resultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »