Inspirationsmøde: Bliv klogere på “Det Gode Stævne”

on October 28 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder, Strategispor | by | with Comments Off on Inspirationsmøde: Bliv klogere på “Det Gode Stævne”

Tidligere på måneden præsenterede Dansk Skytte Union ”Det Gode Stævne”, der er en drejebog til stævnearrangører. Nu kan alle interesserede blive endnu klogere på ”Det Gode Stævne” og få inspiration og værktøjer til, hvordan både lokale og nationale stævner kan blive endnu bedre.

For at drejebogen bliver en succes, så skal den ud og leve. Sammen kan vi blive endnu klogere på, hvad der skal til for at få flere til at engagere sig i vores alles stævner, og derfor vil vi gerne invitere stævneansvarlige, stævnedeltagere og andre interesserede til to kommende inspirationsmøder.

De to møder afholdes her:

Torsdag d. 21. november 2019 kl. 18-21 i Vejle

Onsdag d. 4. december 2019 kl. 18-21 i Brøndby

På møderne bliver anbefalingerne fra drejebogen præsenteret, og der vil være oplæg fra erfarne stævnearrangører.

Det koster ingenting at deltage, andet end en åbenhed for at blive inspireret til at afholde et stævne eller gøre dit stævne endnu bedre – og være med til at inspirere andre med dine gode erfaringer.

Så hvad end du inputs til, hvordan unionens stævner kan blive endnu bedre, du selv er interesseret i at højne niveauet på dine egne stævner, eller du bare gerne vil klogere på ”Det Gode Stævne”, så er du meget velkommen.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »