ISSF afholder VM for veteraner i 2019

on October 29 | in AKTUELT, DSkyU, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, ISSF, Nyheder, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen | by | with Comments Off on ISSF afholder VM for veteraner i 2019

I 2019 vil der for første gang nogensinde blive afholdt VM for Veteranskytter.

Det Internationale Skytte Forbund (ISSF) har offentliggjort på sin hjemmeside, at den tyske by Suhl kommer til at afholde det første VM for veteranskytter. Stævnet vil blive afholdt fra den 8.-16. september 2019.

Endnu er der ikke kommet et officielt program eller en oversigt over konkurrencerne, men det tyske forbund DSB, som er værter for stævnet sammen med ISSF, skriver, at der vil blive afholdt konkurrencer i både OL- og ikke-OL-discipliner.

Sportschef i Dansk Skytte Union, Linda Andersson, er begejstret over nyheden.

– Jeg synes, det er en rigtig god satsning, som ISSF laver med et VM for veteraner. Vi har mange veteraner, som deltager i vores aktiviteter, og det er super, at de nu får et stort, internationalt mesterskab, de kan have som målsætning.

– Jeg håber også, at de gør, at flere veteraner tager ud til flere af Dansk Skytte Unions konkurrencer, og at de samtidigt tager juniorerne i deres klubber med til konkurrencerne, siger Linda Andersson.

I den invitation, som DSB og ISSF har sendt ud via deres hjemmesider, fremgår det, at stævnet bliver for skytter, der er over 45 år gamle. Foruden forskellige discipliner vil stævnet også blive afholdt i forskellige aldersklasser.

Organisationen bag det kommende veteran-VM forventer snarest at have mere information omkring deltagelse og program for stævnet.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »