Jesper Hansen misser finaleplads i Lahti efter shoot off

on August 23 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Jesper Hansen misser finaleplads i Lahti efter shoot off

Det så længe ud til, at Jesper Hansen skulle tage sin anden World Cup-finale i år. Ved konkurrencen i Finland havde han kun misset to ud af de første 121 duer. Han lå længe komfortabelt på 2. pladsen, men det ændrede sig på den sidste dublé i sidste runde, hvor han smed begge duer. Derfor sluttede Jesper Hansen på samlet 121, og rykkede med det resultat ned på en delt 6. plads.

Det var altså omskydning, der skulle afgøre danskeren videre skæbne. Her kæmpede han med tjekkiske Jaroslav Lang og Jonas Filtvedt fra Norge om en enkelt finaleplads, og da både Hansen og Lang missede en enkelt på de første to duer, var det nordmanden, der tog den sidste plads blandt de bedste seks.

En samlet 8. plads var naturligvis en skuffelse for en godt skydende Jesper Hansen:

– Ja det er jo nok ikke svært at forstå, at jeg er utilfreds med mig selv og nedlukningen i sidste runde. Det var rent ud sagt elendigt. Men når det så er sagt, så var jeg virkelig godt skydende, og setuppet for den her konkurrence var helt i top – fra 14 dage før til sidst skud, leder og træner var i top. Så nu er næste mål EM, mon ikke jeg kan tage fem gode runder i stedet for fire der, lyder det fra Jesper Hansen.

Også Johan Birklykke og Emil Petersen deltog ved World Cuppen i Lahti. Alle tre danske skytter var startet formidabelt ud med 25 og fuldt hus i første runde. Johan Birklykke fulgte også flot op med 24 i anden runde, men herefter gik det ned af bakke for de to Jetsmarkskytter.

Birklykke fulgte op med runder på 21 – 22 – 24, og dermed sluttede han på 116 og en samlet 39. plads:

– Forberedelserne til denne konkurrence har været super gode, og jeg følte mig virkelig klar til at præstere. Det lykkedes også for mig på førstedagen, hvor jeg sluttede med et godt resultat. Jeg gik ind til dag to med en masse selvtillid men formåede ikke at fastholde min gode rytme fra førstedagen og havde desværre to dårlige runder fra morgenstunden. Men jeg ved, hvad der skal arbejdes med inden næste konkurrence, fortæller Johan Birklykke.

Emil Petersen sluttede nogle placering længere nede på en 54. plads. Han skød i alt 115 (25 – 21 – 22 – 24 – 23), og det var naturligvis ikke et tilfredsstillende resultat for den ambitiøse skeetskytte:

– En meget skuffende konkurrence for mit vedkommende. Jeg har skudt rigtig godt til træning op til denne konkurrence, men efter at have skudt 21 i anden runde var det som om, der skete en kortslutning i hovedet. Efter den runde var jeg slet ikke til stede rent mentalt, og det bærer mit resultat også præg af. Nu er det tid til en kort pause, og derefter skal der arbejdes rigtig hårdt frem mod EM, lyder det fra en Emil Petersen.

Alle resultater kan findes her.

Næste opgave for Jesper Hansen, Johan Birklykke og Emil Petersen er EM i Italien den 13.-14. september.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »