Jesper Hansen nr. 7 i World Cup-finalen

on October 15 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Jesper Hansen nr. 7 i World Cup-finalen

Med 123 kom Jesper Hansen lige præcis ikke med i finalen i Al Ain, hvor verdens bedste var samlet til World Cup-finale.

Fra den 9.-14. oktober blev World Cup-sæsonen for flugtskytterne afsluttet, og skeetskytte Jesper Hansen var eneste danske deltager.

Med verdens bedste skytter på plads var det hård konkurrence om finalepladserne, og der blev skudt usædvanligt høje resultater i skeetkonkurrencen. Hele fem skytter sluttede på 124 efter de indledende runder, og derfor var 123 kun nok til en shoot off for Jesper Hansen. Her skulle han kæmpe om den sidste finaleplads med tre andre skytter.

Desværre sluttede danskeren som nr. 2 i shoot off’en, og han måtte tage til takke med 7. pladsen.

Jesper Hansen kunne dermed afslutte en utrolig stabil sæson, hvor han har leveret høje resultater i næsten samtlige konkurrencer. Højdepunktet var naturligvis, da han sikrede World Cup-sølv og en OL-kvoteplads ved World Cup i Al Ain i marts.

Derudover har danskeren været centimeter fra at gå i finaler ved f.eks. EM, European Games og flere World Cups, og World Cup-finalen var femte gang i denne sæson, at Jesper Hansen lige præcis endte uden for finalefeltet. Han er derfor også opsat på at komme helt i mål i næste sæson:

– 123 og ingen finaleplads – det siger alt. Men en fantastisk afslutning på sæsonen, hvor jeg dog synes, at det i alle sammenhænge har været lige ved og næsten. Nu kan jeg lukke året ned, men selvom skydesæsonen er slut, så er det tid til at starte den fysiske træning op. Jeg håber, at det kan være med til at give mig lige så mange resultater som i denne sæson, men hvor det bliver stolpe ind i stedet for stolpe ud, fortæller Jesper Hansen.

De høje scorer ved World Cup-finalen blev også understreget af en noget usædvanlig runde fra det ene skydehold med Almaktoum (UAE), Hancock (USA), Tomecek (CZE), Rossetti (ITA), Mehelba (EGY) og Cassandro (ITA). Her skød alle seks skytter i samme runde 25 ud af 25. Linda Andersson fortæller, at hun i sine 20 år som sportschef aldrig har set noget lignende:

– Det er meget usædvanligt, men det er netop fordi, at vi i Al Ain kun har de bedste med. De gør hinanden bedre og trækker hinanden op, og så får vi en konkurrence, som den vi så i Al Ain, fortæller Linda Andersson.

Jesper Hansen var dog ikke kun i aktion i den individuelle konkurrence ved World Cup-finalen. Han deltog også i mixed team-konkurrencen, hvor holdene sammensættes ved lodtrækning blandt de deltagende herrer og damer. Her blev Jesper Hansen sat sammen med Samantha Simonton fra USA.

Det dansk/amerikanske par klarede sig dog ikke videre til medaljekampene – på trods af 50 ud af 50 fra Jesper Hansen. De blev samlet nr. 9.

Se alle resultater fra World Cup-finalen i Al Ain her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »