Jesper Hansen slutter som nr. 7 i New Delhi

on March 2 | in FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, Nyheder | by | with Comments Off on Jesper Hansen slutter som nr. 7 i New Delhi

Det blev desværre lige nøjagtigt ikke til en finaleplads til Jesper Hansen ved årets første World Cup.

I de tidlige morgentimer skød Jesper Hansen de sidste skud ved årets første World Cup, der afvikles i New Delhi. Efter de indledende runder lå han med 121 på en delt 5. plads i herrernes skeetkonkurrence, og den rutinerede skytte måtte ud i en shoot off om at nå i finalen. Her var han oppe mod finske Timo Laitinen og Sheeraz Sheikh fra Indien. Shoot off’en var dog desværre hurtigt overstået, da Hansen missede den ene af de to første duer, og han må tage til takke med 7. pladsen.

Alligevel var der optimisme at spore i den danske lejr:
– Selvfølgelig vil jeg gerne i den finale, men jeg er tilfreds med min skydning. Det er stadig tidligt på sæsonen, så jeg kan helt sikkert tage noget med fra denne konkurrence, sagde Jesper Hansen efter shoot off’en.

Landstræner Pietro Genga var også tilfreds med indsatsen:
– Vi har haft gode forberedelser frem mod denne World Cup. I går manglede Jesper lige det sidste, men i dag viste han rigtig højt niveau med 49 duer. Vi vil nu arbejde hårdt frem mod World Cuppen i Larnaka i starten af maj og EM i Baku i juli, sagde Genga.

Du kan følge skeetinalen live og se øvrige resultater her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »