Jesper Hansen smider finaleplads efter fire stærke runder i Changwon

on May 11 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Jesper Hansen smider finaleplads efter fire stærke runder i Changwon

Det duftede længe af en dansk finale ved World Cup i Changwon, men med tre missede duer i sidste runde røg Jesper Hansen lige nøjagtigt ud af finalefeltet.

Danskeren var ellers startet utrolig stærkt ved årets tredje World Cup for flugtdisciplinerne, og efter de første fire runder lå Jesper Hansen alene på førstepladsen med 99 ud af 100 duer. Efter 120 duer var det stadig kun blevet til en enkelt bom, men pludselig røg den rutinerede skeetskytte ind i problemer på station 4, hvor han smed tre duer i streg.

Dermed sluttede Jesper Hansen på en samlet 13. plads med 121 – blot en enkelt due fra shoot off om en finaleplads.

Også Emil Petersen og Mikkel Petersen var med i Sydkorea.

Emil Petersen blev nr. 14 i Changwon, der er hans første World Cup i denne sæson. Med 120 duer var han heller ikke langt fra en finaleplads:

– Jeg er forholdsvis tilfreds med mit resultat på 120, men jeg kunne sagtens finde de to duer, som det havde krævet at komme i omskydning, men sådan er det altid. Hvis man tænker på de to tidligere resultater, jeg har lavet på netop den her bane (113, red.), så er 120 ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Nu skal jeg tilbage på banen, og så skal jeg træne de duer, jeg ikke burde have smidt under denne konkurrence, fortæller Emil Petersen.

Mikkel Petersen blev samlet nr. 71 med 113.

Landstræner Michael Nielsen kunne også finde områder, der skal arbejdes med efter weekendens konkurrence:

– Alt i alt en godkendt World Cup i Changwon, men Jespers sidste runde skulle have haft et andet udfald, ligesom både Mikkel og Emil har ting, der skal forbedres. Husk, at den som er tilfreds, han rykker sig ikke – og jeg er ikke tilfreds, lyder det fra Michael Nielsen.

Se alle resultater fra World Cuppen i Changwon her.

I næste uge gælder det trapkonkurrencerne, hvor herrerne skyder onsdag og torsdag. Her er danske Erik Duus med.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »