Jesper Hansen viser OL-form og vinder sølv ved World Cup i Kairo

on February 25 | in AKTUELT, Nyheder, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Jesper Hansen viser OL-form og vinder sølv ved World Cup i Kairo

Ved det første World Cup i 12 måneder kunne Jesper Hansen træde op på podiet, da han vandt sølv i skeet.

I den indledende runde var Jesper Hansen bedst af alle. Med en score på 121 ud af 125 duer sluttede han lige med fire andre skytter, men da de skulle i shoot off om startpladserne til finalen, var danskeren skarpest og gik i finalen som nr. 1.

Finalen var tæt hele vejen, men hver gang en skytte skulle elimineres, klarede Hansen sig videre. Da guld og sølv skulle fordeles, havde ukrainske Mikola Milchev dog opbygget et forspring, som danskeren ikke kunne hente. Med en finalescore på 52 ud af 60 tog Jesper Hansen sølv.

Jesper Hansen sagde efter finalen:

– Det var udfordrende at skyde i kunstigt lys, som vi gjorde i finalen i dag, da det giver nogle skygge. Men jeg fokuserede hele tiden på et skud ad gange, og det gav resultater. Det er en rigtig god start på sæsonen, som ser lovende ud ift. vores trænings- og konkurrence-setup. Det, sammen med rigtig god ammunition, gav mig en flot medalje i dag.

Konkurrencen er det første store ISSF-event efter den lange corona-pause. Finalen kan ses eller genses her.

Find alle resultater fra konkurrencen her.

Det er Jesper Hansens 6. medalje ved en World Cup. Han er allerede udtaget til OL i Tokyo denne sommer.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »