JOB I SKYDESPORTEN

on April 22 | in AKTUELT, Nyheder | by | with Comments Off on JOB I SKYDESPORTEN

Ny organisationsmedarbejder med flair for digitale værktøjer.

 

Er du Dansk Skytte Unions nye medarbejder til Skydesport Danmark?

Brænder du for idrættens foreningsliv og kan du udvikle værdifulde relationer, så skydesportens mange aktiviteter og tilbud, når ud til de rette målgrupper? Har du talent for at arbejde med og implementere digitale værktøjer, der kan lette dagligdagen for os og vores frivillige? Så er du måske vores nye kollega. Du behøver ikke at kunne det hele fra start, men du skal have flair for at arbejde digitalt og lyst til at kaste dig ud i systemer, digitale overvejelser og løsninger samt kunne skabe ejerskab hos de relevante brugere.

Dansk Skytte Unions repræsentantskab har netop vedtaget en ny organisering, der betyder at 360 medlemsforeninger fremover vil være direkte medlem af vores organisation under titlen ’Skydesport Danmark – En skydesport for alle’. Med udgangspunkt i vores medlemsforeninger og i tæt dialog med politiske beslutningstagere har vi en ambition om, at arbejde for at gøre Danmark til et af verdens bedste lande for skydesporten. Til gavn for mennesker, miljø, skydesportens fællesskaber og Danmark.

Vi har rigtig mange aktiviteter og projekter, som i samarbejde mellem medarbejdere og frivillige hele tiden udvikler sig i samspil med omverden. En stærk base for en stærk organisation, er god medlemsservice og -administration, samt digitale værktøjer der kan understøtte dette. Til en ny stilling søger vi derfor en kollega til vores faglige fællesskab, som sammen med os, vores frivillige ledere og foreningerne skal være med til at føre ambitionerne om En skydesport for alle ud i livet.

Vi lægger vægt på ansvarlighed, engagement og et godt drive. Du skal være indstillet på at bidrage til et godt kollegialt sammenhold og tillidsfuldt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden med opgaver på tværs af vores kerneområder, når der er brug for det. Både på kontoret i Brøndby og sammen med de mange frivillige der er engageret i skydesporten.

Jobbet indeholder en bred vifte af opgaver i daglig kontakt med vores medlemsforeninger. Du kommer til at:

  • Besvare henvendelser om alt fra spørgsmål om medlemskab, optagelse af nye foreninger, invitationer til arrangementer, kurser- og uddannelser og lignende.
  • Sagsbehandlingsopgaver inden for eksempelvis våbenregistrering (SKV) og Centralt ForeningsRegister (CFR)
  • Implementere digitale platforme og redskaber. For eksempel inden for medlemsservice og -drift.
  • Koordinere digitale udviklings- og uddannelsesforløb for foreninger og frivillige.
  • Drifts- og udviklingsopgaver på vores digitale kommunikationsplatforme, f.eks. webside, nyhedsbrev og SOME-kanaler, samt håndtering af administrative opgaver

Vores nye kollega har både faglighed og personlighed, og kan færdes smidigt inden for idrættens organisationer og fællesskaber. Vi forventer, at du har/er:

  • Relevant uddannelse, men præcis hvilken uddannelse er ikke så afgørende. Det vigtigste er, at du har et solidt fagligt fundament for at kunne løse opgaverne i stillingen. Eksempelvis kan du være uddannet inden for digital design, idræt, humaniora, sport management, eller være kontoruddannet med speciale i administration og kommunikation.
  • Evner for at navigere i dansk idræts foreningslandskab og nysgerrighed til at udvikle det.
  • Erfaring med digitale platforme og værktøjer. Kendskab til medlemssystemer er en fordel.
  • Er procesorienteret og struktureret i din arbejdstilgang.
  • Forholdt dig til, at jobbet både foregår fra kontoret i Idrættens Hus i Brøndby og rundt omkring i Dansk Skytte Unions foreningslandskab – både i almindelig kontortid og som aften- og weekendarbejde.

Du bliver en del af Dansk Skytte Unions administration og faglige fællesskab, og med reference til vores generalsekretær vil du indgå i et tæt samarbejde med vores øvrige ansatte om dansk skydesports drifts- og udviklingsopgaver.

Kontaktinfo og ansøgningsfrist:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte generalsekretær Lars Green Bach på mobil 29 35 25 03.

Ansøgning sendes til lgb@skytteunion.dk senest torsdag d. 28. april 2022 kl. 12:00, og vi opfordrer alle både i og udenfor skydesporten til at søge. Uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund.

Vi afholder samtaler d. 2. maj 2022 og evt. 2. runde samtaler d. 5. maj 2022. Der vil fredag den 29. april blive indkaldt til de samtaler, der afholdes 2. maj i Dansk Skytte Unions administration i Idrættens Hus i Brøndby.   

Ansøgning og relevante bilag bedes sendt i en samlet PDF.

Løn og tiltrædelse:

Vi er klar til at byde dig velkommen hurtigst muligt og om muligt gerne allerede 1. juni 2022.

Stillingen er på fuld tid – løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted er Dansk Skytte Unions administration, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.     

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »