Juniorskytte udtaget til VM i Peru

on September 7 | in AKTUELT, Nyheder, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Juniorskytte udtaget til VM i Peru

Dansk skytte union har udtaget en enkelt riffelskytte til junior-verdensmesterskabet.
Emma Nørholm Koch er udtaget til at repræsentere Danmark ved VM i disciplinen 10m luftriffel.

Anders Sode udtaler sig følgende om udtagelsen:

“Vi havde egentlig besluttet os, at vi ikke ville sende nogen skytter til VM i år, da det bliver afholdt i Sydamerika. Men på baggrund af Emmas flotte resultat ved WC i Osijek her i Juni, hvor hun opnået en flot 10 plads med 627.1, til hendes først Internationale senior konkurrence. Og en utrolig flot træningsperiode, med flere flotte resultater frem til nu, har vi beslutte at udtage Emma til VM på 10m luft”.

Juniorlandsholdstræneren Anni Bissø tilføjer:

“Emma er udtaget på baggrund af det høje niveau hun har vist til de få konkurrencer der har været muligt for hende at deltage i.
Desværre gjorde pandemien at Emma ikke kunne deltage til EM, men hun viste et flot resultat til WC i Osijek med en placering som nr. 10 i en senior konkurrence og med et højt resultat.
Emmas høje niveau er kommet ved hårdt arbejde, og satsning 100% på skydning ved at flytte til Norge på elitegymnasium. Hun arbejder målrettet teknisk, mentalt og fysisk, og målsætningen for VM er en medalje.”

Junior verdensmesterskabet bliver afholdt fra d. 27 september i Lima, Peru.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »