Justerede retningslinjer klar efter nye corona-restriktioner

on October 30 | in AKTUELT, DIF, DSkyU | by | with Comments Off on Justerede retningslinjer klar efter nye corona-restriktioner

Kulturministeriet har justeret retningslinjer for idrætten, så de nu er i tråd med de nye corona-restriktioner, som trådte i kraft den 26. oktober.

På den baggrund har DIF udsendt opdaterede retningslinjer.

I de nye retningslinjer er forsamlingsforbuddet sænket til 10 personer. Dog er børn og unge til og med 21 år fritaget for dette og kan fortsat samles op til max 50 personer inkl. evt. ansvarlige personer, som er ældre end 21.

Udover børn og unge er også eliteatleter fritaget fra det lave forsamlingsforbud, og myndighederne har ændret bekendtgørelsen for den professionelle idræt. Det betyder bl.a., at det fremover er muligt at gennemføre kampe og turneringer på højeste niveau i alle DIF-anerkendte idrætter.

Du finder de opdaterede retningslinjer her.

 

Specifikke retningslinjer for skydesporten

Udover de generelle retningslinjer for idrætten har Dansk Skytte Union i samarbejde med DGI Skydning, Danmarks Jægerforbund, Skydebaneforening Danmark og Dansk Firmaidrætsforbund opdateret den specifikke vejledning til skytteforening.

Den kan læses her.

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »