DET GODE STÆVNE

on July 26 by

Dansk Skytte Union vil gerne takke og hjælpe de mange ildsjæle og klubber, der knokler for at arrangere gode stævner. For at vi sammen kan gøre de danske stævner endnu bedre, har vi udarbejdet en drejebog, som vi kalder “Det Gode Stævne”. Drejebogen indeholder tips og tricks til nuværende og kommende stævnearrangører, anbefalingerne er opdelt i tre faser: Før, under og efter stævnet. Læs mere om hver fase herunder eller søg inspiration i hele drejebogen. Tag det med som giver mening for dig og bliv inspireret – hvem ved, måske kan også jeres stævne blive endnu bedre!

Du kan hente drejebogen Det Gode Stævne her.

 Før stævnet indeholder i alt 10 anbefalinger til hvad du som arrangør bør overveje, når du begynder at planlægge dit stævne.

Læs alle anbefalinger til FØR det gode stævne.

Du kan finde mere relevant materiale og inspiration her:

 

Under stævnet indeholder i alt 6 anbefalinger til hvad du skal bør være opmærksom på i løbet af dit stævne.

Læs alle anbefalinger til UNDER det gode stævne.

Du kan finde mere relevant materiale og inspiration her:

 Efter stævnet indeholder i alt 7 anbefalinger til hvordan du får rundet godt af når dit stævne er slut.

Læs alle anbefalingerne til EFTER det gode stævne.

Du kan finde mere relevant materiale og inspiration her:

 

 

Tak til Nickolai Malte Kristensen

Hovedforfatter på drejebogen om Det Gode Stævne er Nickolai Kristensen, der har ydet en stor og god indsats med at samle mere end 200 spørgeskemabesvarelser fra engagerede skytter til et dokument, der giver håndgribelige anbefalinger, der er lige til at gå til for dig som stævnearrangør. Tak til Nickolai og tak til de mange skytter og stævnearrangører, der har svaret på spørgeskemaet.

Grafik: Flaticon

Vejledning til SIUS-anlæg

Afhold dit gode stævne på samme måde som world cups og internationale riffel-/pistolmesterskaber ved hjælp af denne specifikke guide til elektroniske markeringsanlæg fra SIUS.

Guide findes i denne mappe på Google Drive

Vejledningen er grundig og meget brugervenlig fyldt med billeder, pile og numre. Også denne guide er lavet af Nickolai Malte Kristensen.

 

Gør dit event grønt og bæredygtigt

Guiden er især relevant for store idrætsbegivenheder, men selv det mindre lokale stævne kan tænke den grønne dagsorden ind i stævneplanlægningen ved f.eks. at fokusere på:

  • Opfordre deltagerne til samkørsel
  • Undgå unødig ressourceforbrug: Resultatlister på en skærm i stedet for print, almindeligt bestik i stedet for engangsservice, undgå oksekød, undgå flaskevand osv.
  • Forudbestilling af mad for at undgå madspild
  • Evt. t-shirts, banner mv. uden årstal, så de kan genbruges

Se DIF’s guide til bæredygtige events.

Comments are closed.