Køb mundbind til din forening

on November 23 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Køb mundbind til din forening

Mundbind skal stadig bæres på alle offentligt tilgængelige steder – også skydebaner og klubhuse. Nu har I mulighed for at gøre det lettere for jeres medlemmer, og måske tjene lidt til klubkassen, ved at bestille mundbund gennem Dansk Skytte Union.

Vi har fået designet et enkelt stofmundbind, som du kan vaske og genanvende. Mundbindet er et 4-lags sort stofmundbind med elastikker og har et simpelt tryk i den ene side.

Mundbindene kan købes i pakker af tre, ti eller 25 stk:

3 stk. til 149 kr. (50 kr. pr. mundbind)

10 stk. til 399 kr. (40 kr. pr. mundbind)

25 stk. til 725 kr. (29 kr. pr. mundbind).

Alle priser er inklusive fragt.

Hvis I bestiller som forening, vælger I selv, om I vil sælge mundbindene videre til medlemmerne – med eller uden fortjeneste, om I vil uddele dem til frivillige, trænere og ledere i klubben, om I vil udlodde dem som præmier eller måske noget helt andet – det er helt op til jer.

Bestilling

Du bestiller Dansk Skytte Unions mundbind ved at udfylde bestillingsskemaet her. Her skriver du dine kontaktoplysninger samt adresse, og du angiver det antal, du ønsker at bestille. Skemaet sendes til aho@skytteunion.dk.

Herefter betaler du – enten som bankoverførsel eller via Mobile Pay. Ved både bankoverførsel og betaling med Mobile Pay er det vigtigt, at du skriver dit fulde navn i tekstfeltet, så vi kan identificere din betaling.

Betaling som bankoverførsel: Reg.nr.: 4440  Kontonr.: 313 003 9596.

Betaling med Mobile Pay til nummeret: 444514.

Levering

Mundbindene sendes med Postnord, og du får besked via mail/sms, når din pakke kan afhentes.

Corona-restriktionerne gør, at kontoret ikke er fuldt bemandet, og der må derfor forventes en ekspeditionstid på 3-4 arbejdsdage, fra vi modtager din bestilling, til de sendes afsted.

Har du spørgsmål kan skrive til: aho@skytteunion.dk.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.

 

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »