Kom til organisationsdag om unionens fremtidige struktur

on December 6 | in AKTUELT, DSkyU, Strategispor | by | with Comments Off on Kom til organisationsdag om unionens fremtidige struktur

Dansk Skytte Union afholder i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) organisationsdag om unionens fremtidige struktur.

 

Hvad er det egentlig, det handler om?
Det handler om, at sætte fokus på ”fremtidens moderne skytteorganisation” med udgangspunkt i to andre idrætsforbund, som har været på den rejse og fortsat er inde i en rivende udvikling. Derudover vil DIF give sit bud på, i hvilken retning Dansk Skytte Union bør gå.

Et af punkterne i Dansk Skytte Unions strategiplan, der blev godkendt af repræsentantskabet i foråret 2018, er at få foreninger tættere på organisationen.

Vil man en sådan skytteorganisation, og hvordan kommer man derhen?

 

Målgruppe
Medlemmer af Dansk Skytte Unions medlemsforeninger med interesse i at præge fremtiden for dansk skydning og Dansk Skytte Unions kommende organisationsstruktur.

Alle medlemmer er velkomne til at deltage, og alle har taleret. Især under eftermiddagens program får alle lejlighed til at komme til orde.

 

Tid og sted
Lørdag den 26. januar 2019 fra 10.00-16.00. Morgenbrød og kaffe fra 9.30.

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3
5500 Middelfart

 

Dagsorden og mødeledelse
Mødet ledes af erfarne konsulenter fra DIF, Danmarks Idrætsforbund, med speciale i organisationsudvikling og stort kendskab til idrættens organisering på tværs af DIF’s 62 medlemsforbund. DIF stiller sin kompetence til rådighed for at kvalificere det organisatoriske udviklingsarbejde, som Dansk Skytte Union har forpligtet sig til de kommende fire år som en del af vores strategiaftale og økonomiske støtte fra DIF.

DIF er ansvarlige for dagens indhold og mødeledelse.

Kl. 10.00: Velkomst v/ Formand John Hansen
Kl. 10.10: Intro v/ Jan Darfelt og Torben Bundgård, DIF.
Kl. 10.15: Sådan har vi udviklet Dansk Kano og Kajak Forbund v/ Direktør Christian Jacobsen
Kl. 11.00: Sådan har vi udviklet Dansk Svømme Union v/ tidligere Formand Kjeld Egebo
Kl. 12.00: Fremtidens skytteorganisation – hvorfor og hvordan ! v/ Jan Darfelt, DIF
Kl. 12.30: Frokost
Kl. 13.15: Hvilke principper skal i spil for en ændret/moderniseret skytteorganisation? Ideer og input til det videre arbejde!
Kl. 16.00: Afslutning v/ Formand John Hansen

 

Læs mere om Dansk Skytte Unions nuværende organisation.

Læs mere om Dansk Skytte Unions strategi 2018-2021.

 

Tilmelding
Tilmelding via linket her. Tilmeldinger modtages ikke pr. telefon eller mail. Den enkelte deltager tilmelder sig på egen hånd uafhængigt af forbund. På dette møde er der ikke delegerede fra forbund eller uddeling af stemmesedler.

Efter din tilmelding sendes automatisk en bekræftende e-mail til den adresse, du har angivet. Modtages denne mail ikke, skal du kontakte info@skytteunion.dk for at sikre, at din tilmelding er modtaget korrekt.

Deltagelse inkl. forplejning er gratis og betales af Dansk Skytte Union.

Organisationsdagen var oprindeligt planlagt i efteråret 2018 men måtte aflyses pga. manglende tilmeldinger. Dansk Skytte Union håber derfor at se så mange som muligt d. 26. januar, så arbejdet med organisationen kan fortsætte i den rigtige retning.

 

Spørgsmål og svar
Praktiske spørgsmål til arrangementet og tilmeldingen kan rettes til Dansk Skytte Unions kontor tlf.: 43 26 23 52, telefontid er hverdage fra 9.30-12.00, undtagen onsdag, eller pr. e-mail: info@skytteunion.dk.

Vel mødt – kom og vær med til at skabe en god stemning og en livlig debat.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »