Kristian Thomsen med personlig rekord

on May 23 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Kristian Thomsen med personlig rekord

Kristian Thomsen leverede sit personligt bedste resultat i international sammenhæng, da han under dagens konkurrence i Riffel 50m 60 skud liggende skød hele 625,0 point ved World Cup i München. Dermed sluttede han på en flot 25. plads.

Den unge skytte var selvfølgelig også ganske tilfreds med sin præstation:
– Efter eliminationen i går var der en masse ting, jeg kunne arbejde videre med. Mikkel og jeg fik snakket en del om taktikken, og hvor vigtigt det er, at man holder sig til planen. Jeg har haft en virkelig god dag på banen, og det er jeg super glad for. 625,0 er mit personlige bedste i international sammenhæng, og en 25. plads er en rigtig god placering i forhold til de skytter, jeg har været oppe i mod.

Se resultaterne fra skydningen her

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »