Bent Hellskov stopper som landstræner

on September 16 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, Riffelsektionen, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Bent Hellskov stopper som landstræner

Bent Helleskov har været landstræner siden 2019 og har dermed været det i 2 år. Helleskov vælger at stoppe nu, da en ny OL-cyklus starter, og den kommende træner selv har muligheden for at danne den ønskede gruppe.

Selv skriver Bent Helleskov:

“Jeg har været rigtig glad for mit job som landstræner. Men er kommet til den konklusion, at det er tiden for mig at stoppe. Jeg har nydt tiden på træningsbanen. At nørde sammen med skytterne, i deres teknik, stillinger, udstyr mm. Jeg har valgt at stoppe nu, da det er starten på en ny OL cyklus, hvilket vil give en ny træner de bedste muligheder, for at sætte sit præg på holdet op til 2024 i Paris.”

Sportschef Linda Andersson er ked af, at Bent Helleskov stopper som landstræner:

“Jeg er meget ked af, at Bent vælger at stoppe som landstræner, da vi havde et meget godt samarbejde i trænergruppen. Han har haft et super godt arbejde med atleterne, men jeg har også fuld forståelse for, at han stopper. Livet som landstræner er helt fantastisk, men også meget hårdt med mange rejser.”

Bent Helleskov har tidligere været assisterende landstræner ved siden af Enrico Friedemann og Anne Grethe.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »