MEDALJEREGNEN FORSÆTTER OVER DANSKERNE

on June 7 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder | by | with Comments Off on MEDALJEREGNEN FORSÆTTER OVER DANSKERNE

World Cuppen i Baku er historie, og de sidste danskere er kommet retur til Danmark.Sikke et par dage. Efter Rikke Mængs flotte guldmedalje, blev det tid til Skeetdrengenes sidste runder. Med flotte 123 træffere gik Emil Petersen direkte til semifinale 1, hvor han kæmpede en brag kamp, men måtte se sig tilfreds med en flot 3. plads i semifinalen. 

“Endelig lykkes det jeg har ventet på i mange år, og været tæt på et par gange. 123 og direkte ind i finalen. Det var et stort og vigtigt skridt for mig. Jeg havde en følelse af at jeg ville komme til at skyde mange allerede da jeg rejste hjemmefra, og efter 75/75 i går blev jeg bekræftet i dette. Starter finalen rigtig skidt ved at “drysse” en del med duerne, men kommer til sidst okay efter det. Bagefter kan man selvfølgelig sige at jeg bare kunne have skudt nogle flere duer, men en finale i den her kaliber kræver bare noget ekstra mentalt, og på det punkt mangler jeg lidt erfaring. Men der er ingen tvivl om, at dette har givet mig styrke til at forsætte. Forhåbentlig er finalen i dag, blot den første af mange” skriver Emil Petersen.

Ikke kun Emil Petersen kvalificerede sig. Jesper Hansen kvalificerede sig også til semifinalen, efter shootoff. Hansen skulle skyde i modsatte semifinale, altså semifinale 2. 
Her strøg Jesper Hansen videre til finalen, hvor han holdte niveauet, trods en rodet finale, og blev belønnet med en flot bronzemedalje. 

“Det var egentlig en forløsning, at jeg kom ud af en finale med en medalje. Lige nu vil jeg se frem til de næste konkurrencer, hvor jeg har en del ting jeg skal hjem og finpudse. Udover det, var det en meget rodet finale” fortæller Jesper Hansen. 

Konklusionen på dette World Cup blev altså til tre medaljer, en i hver farve. 
Rikke Mæng Ibsen vandt sin første individuelle 50m World Cup medalje, også endda i guld.  Riffelpigerne Anna Skade Nielsen, Emma N. Koch og Rikke Mæng Ibsen vandt sig en flot sølvmedalje på 10m banen, i holdkonkurrencen. Og Jesper Hansen slutter flot af med en bronzemedalje. 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »