Meddelelse fra formand John Hansen

on March 27 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Meddelelse fra formand John Hansen

Danmark er sat i stå, det gælder også for idrætten. OL 2020 er udsat, dette rammer rigtig mange mennesker og atleter, som i flere år målrettet har trænet til dette. Alle rundt om i verden er ramt af denne grusomme virus. Der kommer nye restriktioner fra myndighederne tit og med god grund. Dansk Skytte Union følger alle restriktioner og anbefalinger og råder kraftig alle vores medlemmer til at gøre det samme. Dette er rammealvor, det opdager man, når man læser dødstallene i avisen hver dag og ser det på TV.

Alle klubber, foreninger, centre osv. skal have stor tak for at tage dette alvorligt fra dag et og holde fast.
Vi skal have knækket kurven, før det går den rigtige vej igen, og det kan vi kun gøre sammen. Mange sportsbegivenheder bliver enten aflyst eller flyttet, men det er begrænset, hvor meget man kan flytte til sidst på året. Dansk Skytte Union har mange danmarksmesterskaber som nok ikke er eller bliver afholdt.
Vi skal derfor bede sektionerne om at overveje, hvordan vi gør dette, skal noget aflyses, skal man prøve at flytte det osv.

Dansk Skytte Union/unionsstyrelsen har ikke kunnet afholde vores repræsentantskabsmøde efter planen, og derfor agerer bestyrelsen som ”forretningsudvalg” og holder driften kørende til vi kan afholde mødet.

Til alle jer der går derhjemme rastløse og ikke kan dyrke jeres idræt, så skal de gode tider nok komme igen,
så vi kan hjælpe vores klubber i gang, det får de nok brug for.

Kontoret i Brøndby kører lavt bemandet samt flere arbejder hjemmefra, det gør ikketingene nemmere.
Tommy Sørensen har fået det at fungere og servicere så godt vi kan. Tak for det.

Pas godt på jer og jeres kære.

John Hansen
Formand, Dansk Skytte Union

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »