MICHAEL HANSEN STOPPER SOM JUNIORLANDSTRÆNER

on May 23 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Nyheder | by | with Comments Off on MICHAEL HANSEN STOPPER SOM JUNIORLANDSTRÆNER

”Efter et rigtig fint forår med deltagelse i både Brandenburg Cup og Junior World Cup i Suhl, har jeg behov for at prioritere min tid til bl.a. uddannelsesområdet. Jeg har haft en masse virkelige gode oplevelser med de unge skytter, som jeg kommer til at savne” udtaler Michael Hansen.

”Michael er en unik person, som har båret et kæmpe frivilligt arbejde på sine skuldre. Vi er ham evigt taknemlig for hans store indsats som Juniorlandstræner, og er glade for at høre, at han stadig ønsker at uddanne vores kommende flugttrænere.” Tania Jensen, leder for skeet.

”Jeg har stor forståelse og respekt for Michaels beslutning. Michael har i sin tid som juniorlandstræner formået at udvikle den danske Junior skeet platform, hentet flere sponsorater dedikeret til juniorskytterne og sørget for uddannelse af danske flugt- og skeettrænere. Det vil vi gerne sige tusind tak for, og vi er virkelig glade for at Michael ønsker at dygtiggøre sig selv endnu mere indenfor uddannelsesområdet, så han i endnu højere grad kan understøtte de danske flugt- og skeettræneres uddannelse.” Udviklingskonsulent Jarl Venneberg Jakobsen.

I den kommende tid starter en ny proces, som munder ud i en midlertidig- og en langsigtet løsning, hvor relevante foreninger og udviklingscentre skal i hovedsæde. Det er vigtigt, at vi i samarbejde med udviklingscentrene får en midlertidig løsning i spil, mens vi bliver klogere på, hvordan Juniorlandstrænerstillingen bedst muligt kan understøtte de danske talentudviklingsmiljøers behov.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »