Nicklas Kildehøj udtaget til EM

on February 3 | in AKTUELT, Nyheder, RIFFELNYHEDER, TALENT & ELITE | by | with Comments Off on Nicklas Kildehøj udtaget til EM

Den unge BPI-skytte Nicklas Kildehøj slutter sig til den allerede udtagne EM-trup, der skal repræsentere Danmark ved EM 10 meter i Polen.

Der er til mesterskabet allerede udtaget tre dameskytter og to herreskytter på riffel, og dermed er dagens udtagelse med til at sikre, at Danmark også kan stille med et herrehold i holdkonkurrencen.

Hvor dameholdet har klaret sig godt de seneste par sæsoner, blandt andet med en sølvmedalje i 2018, har der ikke været et riffelherrehold med ved EM siden 2013, hvor EM blev afholdt i Danmark.

Om udtagelsen af Nicklas Kildehøj:

Nicklas kildehøj udtages på baggrund af et realistisk top 15 niveau. Han har blandt andet skudt et top 8 resultat på udtagelseskonkurrence og et på LF-Opens førstedag. Derudover laver Nicklas Kildehøj også en meget god satsning for i fremtiden at vinde medaljer ved store mesterskaber.

Nicklas Kildehøj skyder sin første sæson som senior. Han har fire gange tidligere været med ved EM på 10 meter, alle som junior, med en 14. plads som bedste resultat i 2018.

EM på 10 meter afholdes i Wroclaw i Polen fra den 23. februar til 2. marts.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »