OL-Trap

Ny disciplin i DSkyU: FITASC Automatic Trap

on September 14 | in FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen | by | with Comments Off on Ny disciplin i DSkyU: FITASC Automatic Trap

FITASC har i 2014 vedtaget en ny disciplin under navnet FITASC AUTOMATIC TRAP.
Se reglementet her >

Vi vil naturligvis gerne være med på denne nye disciplin, så derfor afholdes der en testskydning på Odense Skydecenter den 17. oktober. Se indbydelsen her >

Da der kun er en bane til rådighed er det nødvendigt med max antal på skydningen, for at kunne nå det inden for banens skydetid. Så der er max plads til 24 skytter, og det vil være først til mølle princippet, der tæller her. Tilmeldinger vil kunne ses på www.nordisktrap.dk, her ved denne skydning.

Der vil allerede til næste år blive lagt en kalender på FITASC AUTOMATIC TRAP, og udarbejdet et reglement vedr. udtagelse til et landshold, som kan deltage ved et EM og eller et VM. Der vil også blive afholdt et DM i denne disciplin, herom nærmere i den kommende tid.

Hvis der sidder en ude blandt jer skytter, der er helt vild i varmen, for at være den som vil tage denne opgave, at styre, planlægge mv, og være med fra starten til at opbygge denne nye FITASC-disciplin, så kom ud af busken, og meld ind til undertegnede.

DSkyUs Flugtsektion er ikke i tvivl om, at dette kan blive en ganske interessant disciplin for fremtiden i dansk skydning. Ikke mindst som en disciplin, der vil kunne udvikle OL-Trapskytter på sigt.

Så kom og vær med den 17. oktober på Odense Skydecenter.

Med venlig hilsen
DSkyU Flugtsektion v. formand Kuno Danielsen

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »