Flugtskydning

Ny midlertidig bekendtgørelse: Våbentilladelser forlænges

on April 16 | in AKTUELT, Nyheder, SKV | by | with Comments Off on Ny midlertidig bekendtgørelse: Våbentilladelser forlænges

Den 8. april trådte en midlertidig bekendtgørelse i kraft, der sikrer, at våbentilladelser og -påtegninger med udløb i perioden 1. marts til 31. maj 2020 foreløbigt forlænges til 31. august 2020. Det sker dog under forudsætning af, at der rettidigt er ansøgt om ny våbentilladelse eller våbenpåtegning.

Den midlertidige bekendtgørelse udspringer af corona-situationen, der har betydet, at det ikke har været muligt for PAC (Politiets Administrative Center) at behandle ansøgninger, da et større antal medarbejdere har løst en række andre opgaver for politiet.

Ændringerne imødekommer skytter, der risikerer at komme i ulovlig våbenbesiddelse, når deres tilladelser udløber, fordi politiet ikke kan nå at udstede en ny tilladelse.

Dette betyder generelt, at skytter, hvis våbentilladelse eller våbenpåtegning udløber i ovennævnte periode, fortsat vil kunne besidde, bære og anvende deres våben frem til 31. august 2020, såfremt de rettidigt har ansøgt om ny tilladelse eller våbenpåtegning. Når Politiets Administrative Center har truffet afgørelse i sagerne, erstatter afgørelsen den midlertidige forlængelse af tilladelserne.

Spørgsmål kan rettet til Dansk Skytte Union på info@skytteunion.dk

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »