ATK forsider

Ny projektleder på ATK

on March 18 | in Nyheder | by | with Comments Off on Ny projektleder på ATK

Niels Pagel ny projektleder for implementering af ATK
Dansk Skytte Union har ansat Niels Pagel Jensen som ny ATK-projektleder for Skydesportens Aldersrelaterede TræningsKoncept (ATK). Målsætningen med Skydesportens ATK er at give viden om og inspiration til, hvordan vi bedst kan udvikle vores nybegyndere til verdenseliten eller til at blive breddeskytter, som har det sjovt og finder glæde i livet med skydesporten.

Niels Pagel Jensen har erfaring med projektledelse og det frivillige foreningsliv fra det danske ultimate frisbeemiljø, hvor han i en årrække har været træner, klubformand, turneringsarrangør og deltidsansat sportsadministrator i landsforbundet Dansk Frisbee Sport Union. Niels er 30 år og uddannet statskundskaber. Glæden ved skydning fandt han allerede som barn, da Niels voksede op med en våbeninteresseret far, der lærte ham at skyde krydstiere i Odense Skyttekreds.

Niels ser frem til at hjælpe interesserede klubber videre med arbejdet med at målrette træningen skyttens alder og fremtidige udfordringer og siger:

Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og møde ildsjæle, der ligesom jeg selv brænder for at lave endnu bedre træninger ude i klubberne. Som aktiv sportsudøver ved jeg fra min egen krop, hvor fantastisk en følelse det er at være en del af en god træning. Foruden smil på læben og nye egenskaber giver det en stærk klubfølelse og lyst til at komme igen og træne og konkurrere mere. Og hvad kan man ønske sig mere som træner end engagerede deltagere, der er motiverede for at lære?

Privat bor Niels på Nørrebro i København med sin gravide kæreste.

Stillingen som ATK-projektleder er sat til 7½ time ugentligt og støttes af Team Danmark.

Niels kan kontaktes på niels.pagel.jensen@skytteunion.dk.

Niels Pagel Jensen

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »