NYE CORONA-ANBEFALINGER

on November 30 | in AKTUELT, DIF, Nyheder | by | with Comments Off on NYE CORONA-ANBEFALINGER

Der er ikke indført nye restriktioner for idrætsforeninger, og alle aktiviteter kan fortsat afvikles. I områder med høj smitte er Kulturministeriet kommet med en række anbefalinger.

Foreningsaktiviteter, stævner, kampe mv. kan fortsat gennemføres med fokus på smitteforebyggende foranstaltninger, også i kommuner og sogne med høj smitte.
Alle idrætsforeninger opfordres til at have særligt fokus på smitteforebyggende tiltag generelt, dvs. håndvask/sprit, udluftning, øget rengøring og en generel opfordring til at blive hjemme selv ved milde symptomer

Anbefalinger til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte

  • Klæd om hjemmefra. I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten. 
  • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs. 
  • Hold afstand. Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandsanbefalingerne gælder ikke mellem udøvere, trænere samt forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter.
  • Opdel aktiviteterne i mindre grupper. Kan aktiviteterne på en naturlig måde planlægges inden for mindre og faste grupper/hold anbefales dette. 

Krav om coronapas ved idrætsarrangementer

Fra mandag den 29 november blev grænsen ændret for, hvornår der skal vises coronapas ved større idrætsarrangementer. 
Fremover skal der vises coronapas ved større idrætsbegivenheder med hhv. flere end 100 (tidligere 200) betalende tilskuere indendørs eller flere end 1.000 (tidligere 2.000) betalende tilskuere udendørs.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »