Nye formænd i flugt- og pistolsektionerne

on August 15 | in AKTUELT, FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen, PISTOLNYHEDER, Pistolsektionen, Repræsentantskabsmøde | by | with Comments Off on Nye formænd i flugt- og pistolsektionerne

Lørdag afholdt sektionerne for flugt, pistol og riffel deres årsmøder. Her blev der valgt nye formænd i to sektioner.

Ved Flugtsektionens årsmøde blev Kent Simonsen fra Herning Flugtskytte Club valgt som ny formand. Han var eneste kandidat til posten. Flugtsektionen har været uden formand, siden Ulrich Løcke i september 2019 trak sig.

Kent Simonsen håber, at han kan være med til at samle flugtskydningen:

– Der har manglet en formand i et lille år, og det synes jeg jo er synd. Der har været en manglende forståelse mellem forbundene og sektioner, så det kunne jeg godt tænke mig at arbejde lidt for, så vi får lidt mere samling på det og for at fremme skydesporten i det hele taget, fortæller Kent Simonsen, der nu skal i gang med arbejdet:

– Vi tager det lige stille og roligt og holder et møde for at høre, hvad der er status i de forskellige discipliner, og så tager vi den derfra.

Ved Pistolsektionens årsmøde var der kampvalg om formandsposten. Her genopstillede daværende formand Kristen Trap, mens Christina Borgen fra Aars Skytteforening også meldelte sit kandidatur. Ved afstemningen blev det en overbevisende sejr til Christina Borgen, og hun er dermed ny formand for pistolskytterne i Dansk Skytte Union.

Christina Borgen sagde efterfølgende om formandsskiftet:

– Tiden er til, at vi skal prøve noget nyt og have et generationsskifte. Det er meget positivt, at der er kommet to nye med ind, så vi sidder tre. Det er stadig ikke nok, vi mangler fire, men at vi har helt frisk øjne uden historik, så vi kan gøre det, som vi synes – selvom vi selvfølgelig skal sætte os ind i en masse historisk, siger Christina Borgen, der allerede har gjort sig nogle tanker om retningen for Pistolsektionen:

– Vi skal kigge mere fremad. Vi er hvor vi er nu, og så må vi arbejde ud fra det. Og så skal vi have en rød tråd gennem det vi laver, så vi bliver mere effektive. Første opgave er DM om tre uger. Der er allerede lavet et godt stykke arbejde, så det skal vi have gennemført. Og vi skal have fundet ud af, hvor vores kompetencer er, og vi skal have ranglisten op at køre, for det er efterspurgt. Så det bliver godt, og det har vi allerede gjort os nogle tanker om på de fem minutter vi bare snakket sammen nu.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »