Nye kurser: Bliv flugtinstruktør

on October 8 | in FLUGTNYHEDER, Nyheder, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Nye kurser: Bliv flugtinstruktør

Går du med en instruktør gemt i maven, så er der nu flugtinstruktørkurser i både øst og vest.

Kurset veksler mellem teori og praksis og giver deltagerne mulighed for med det samme at få erfaring med at instruere og byde nye velkomne i flugtskydningens verden. Uddannelsen omhandler bl.a.: Sikkerhedspensum, valg af våben, skydetekniske grundprincipper, skydeteknikker, undervisningsprincipper, den gode velkomst, almen viden for instruktøren, tørtræning samt øvelser med ammunition.

Instruktørkurset er for dig, der gerne virke som flugtinstruktør i din klub. Formålet med kurset er at uddanne instruktører i sikkerhed og skydeundervisning, som gør den enkelte i stand til at påtage sig ansvaret for forbedring af sikkerhed på bane og at forbedre skydefærdigheden hos skytten – samt at dygtiggøre instruktøren i undervisningsprincipper og -metoder. Uddannelsen er tillige et lovkrav for at få lov til at overdrage haglvåben til andre – som bevis på bestået uddannelse modtages et flugtinstruktørkort.

 

Kurset på KFK

Tid: 23.-24. november 2019
Sted: Københavns Flugtskytte Klub (KFK), Selinevej 9, 2300 København S
Tilmeldingsfrist: 13. november kl. 9.00
Pris: 1.200 kr. inkl. materialer, duer og forplejning
Tilmelding via linket her

 

Kurset i Aalborg

Tid: 7.-8. december 2019
Sted: Aalborg Flugtskydningsforening, GL. Hvorupvej 141, 9400 Nørresundby
Tilmeldingsfrist: 20. november kl. 9.00
Pris: 1.200 kr. inkl. materialer, duer og forplejning
Tilmelding via linket her

 

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »