Nye uddannelser gør dig bedre

on October 6 | in AKTUELT, ATK, Nyheder, Skyttebladet, UDDANNELSE & KURSER | by | with Comments Off on Nye uddannelser gør dig bedre

Helt nye uddannelsesmuligheder og rekordmange tilbud i kursuskalenderen.

Ni forskellige typer uddannelser med i skrivende stund 21 forskellige afholdelser er åben for tilmelding. Disciplinerne spænder fra de olympiske riffel, pistol, skeet og OL-trap til nationale discipliner og sortkrudt. Målgruppen er både trænere og skytter fra det instruerende niveau med flugtinstruktør eller hjælpetræner til trænerniveauet med træner 1 og træner 2. Find hele oversigten her.

Det nuværende udbud af uddannelser er rekordhøjt både målt i antallet af kurser, men også i spredningen over forskellige discipliner. I de seneste fem år har det ikke været muligt at tage på uddannelse og forbedre egne evner som træner og skytte i så mange forskellige skydediscipliner som i dag. Antallet af årlige kursusdeltagere i 2017 har allerede overgået tallet for hele 2016. Størst succes har hjælpetræneruddannelsen for riffel og pistol, der er afholdt over 30 gange i år.

De nyeste uddannelser er skeet – skydeteknik i flugtskydning, OL-trap træningslejr og Træner 2 riffel, læs mere og se videointerviews i seneste udgave af Skyttebladet.

Referat af udviklingsudvalgsmøde
Uddannelsesområdet hører under udviklingsudvalget med repræsentanter fra riffel-, pistol- og flugtsektionerne. Find referat fra seneste møde her og kontakt udviklingskonsulenten eller din sektions udviklingsudvalgsmedlem, hvis du har ideer eller spørgsmål til uddannelse og udvikling. Næste møde forventes afholdt i slutningen af november 2017.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »