Nye vedtægter tager form

on December 17 | in AKTUELT, DSkyU, Nyheder | by | with Comments Off on Nye vedtægter tager form

I december har bestyrelsen i Dansk Skytte Union afholdt to onlinemøder, hvor de har præsenteret et udkast til nye vedtægter. De nye vedtægter er endnu et skridt på vejen mod den organisationsændring, som længe har været undervejs.

Under arbejdstitlen ”Skydesport Danmark” har bestyrelsen af flere omgange præsenteret sin vision for fremtiden og den moderne skytteorganisation, som man har på tegnebrættet. Ambitionen om en organisationsændring er blevet drøftet på flere møder de seneste år, og senest præsenterede bestyrelsen deres oplæg på repræsentantskabsmødet i august.

I løbet af efteråret er første udkast til nye vedtægter blevet udarbejdet, og forbund og sektioner var derfor inviteret til to onlinemøder, hvor de kunne komme med inputs og spørgsmål.

– Der er kommet mange gode kommentarer på møderne, og vi er i gang med at rette til. Hele den her organisationsændring er en svær øvelse, men jeg synes også, at møderne har vist, at vi i fællesskab kan nå i mål med vores vision.

– Jeg vil derfor gerne takke forbund og sektioner for deres deltagelse på møderne og de mange inputs. Vi arbejder videre herfra, og så glæder vi os til, at vi kan fortælle meget mere om det konkrete indhold i vedtægterne til alle vores foreninger og medlemmer. Det er jo dem, det hele handler om, lyder det fra næstformand Erik Mouritsen.

I starten af det nye år afholdes en række nye møder, hvor også lovregulativer præsenteres og gennemgås sammen med sektioner og forbund. Når teksterne er gennemarbejdet, vil de blive tilgængelige på Dansk Skytte Unions hjemmeside.

Bestyrelsen forventer, at en organisationsændring kan komme til afstemning i løbet af 2021.

Du kan læse mere om bestyrelsens vision ”Skydesport Danmark” i et indlæg i Skyttebladet skrevet af næstformand Erik Mouritsen.

Se også slides om ”Skydesport Danmark” fra repræsentantskabsmødet 2020 her.

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »