Skeet

Nyhedsbrev fra Flugtsektionen

on February 17 | in FLUGTNYHEDER, Flugtsektionen | by | with Comments Off on Nyhedsbrev fra Flugtsektionen

Flugtsektionen er godt i gang med at færdiggøre arbejdet med skydekalenderen for 2015 i disciplinerne Compak Sporting, Skeet, OL-Trap og Nordisk Trap.

Som det ser ud i skrivende stund er sportingkalenderen helt på plads, og det samme er gældende for OL-Traps stævnekalender.

I Nordisk Trap er der stadig lidt småting, der lige skal falde på plads, men den er meget tæt på at være helt klar.

Skeet er derimod løbet ind i lidt problemer. Først af alt så mangler vi en “Skeet-mand”, som vil tage sig af opgaven i DSkyU skeetsektion. En som har mod på at tage kampen op, og være med til at skabe et godt resultat for alle danske skeet-skytter under DSkyU. Der er to stævnedatoer, der ikke er besat endnu. Det drejer sig om 9.-10. maj eller 16.-17. maj. FFF har ikke mulighed for at afholde skydningen 16.-17. maj, derfor søges der en ny vært for denne skydning. Vedr. skydningen 30.-31. maj i Landskrona, så er det sådan, at hvis der ikke er en klub i Danmark, som tilbyder at afholde denne udtagelsesskydning, så fastholdes Landskrona. Der arbejdes i øjeblikket på en løsning vedr. DM, og så snart der er nyt, vil der blive sendt info ud om dette.

Der er lavet aftale med KFK & Esbjerg om, at DSkyU kan bruge deres GP til udtagelsesskydning. På KFK er det kun for skeets vedkommende, at det er en udtagelsesskydning. OL-Trap tæller som indstillingsskydning. Vedr. Esbjerg så er det udtagelse for både Skeet og OL-Trap. I Horsens er det så omvendt i forhold til KFK, Skeet skyder indstilling, og OL-Trap udtagelse, DSkyU’s flugtsektion håber, at der vil møde mange skytter op til disse skydninger og naturligvis også til de andre skydninger på kalenderen.

Vi går nu imod varmere tider og sæsonen starter snart for alvor, og som alle ved, så er der i år rigtig mange tilbud om skydninger i stort set alle discipliner. Det er derfor vigtigt at vide, at hvis I skytter ønsker at skyde om DIF-medaljen, og at skyde til DSkyU’s ranglister med henblik på at kunne skyde internationale skydninger, så husk, at I skal være medlem af en Klub/Forening, som er medlem af DSkyU.

Med venlig hilsen,
Kuno Danielsen
Flugtsektionsformand DSkyU

Pin It

related posts

Comments are closed.

« »